5 anledningar att älska PT Flow

Vi har utvecklat PT Flow för att göra ditt liv lättare.

Här följer en kort och konkret lista över de fem viktigaste anledningarna till att alla Personliga Tränare borde använda PT Flow:

1. Allt på ett och samma ställe

Vi vet att du älskar ditt jobb. Men vi vet också att livet som Personlig Tränare kan vara tufft, och att du kanske saknar verktygen som kunde gjort dig ännu bättre än dina konkurrenter. Med PT Flow kan du samla information om alla dina kunder, skräddarsy träningsprogram, logga pass, se dina dina kunders progression osv. – allt på ett och samma ställe. Logga in i appen, så är du good to go!

2. Papperslös vardag = mer struktur, större kontroll

Glöm post-it’s, pennor, papper, borttappade lappar, stök och kaos; med PT Flow har du alla funktioner du behöver i säkert förvar i skyn. Hit kan du också bjuda in dina kunder, så att de slipper tänka på komihåg-lappar, listor och träningsprogram när ni ses.

3. Tidsbesparande

En av de största utmaningarna med att vara Personlig Tränare är att man gör massa extrajobb som man aldrig får betalt för. Det kan vara oändliga timmar med utveckling av träningsprogram i Word, Excel eller andra motsvarigheter, och ombokning, ändring eller avbokning av pass på så väl sms, mail som telefon. Tro oss, vi vet hur det känns! Med PT Flow kan du lägga upp digitala träningsprogram på ett och samma ställe, skapa mallar av programmen du använder mest samt skräddarsy dem efter dina kunders individuella behov. Bokningar, ändringar och avbeställningar kan kunderna själva styra genom appen.

4. Utöka din portfolio med online träningsprogram

Med ett välutvecklat system behöver du inte längre binda dig till att vara fysiskt närvarande på gymmet för att genomföra dina PT-timmar. Med PT Flow kan du istället erbjuda dina kunder egenträningsprogram som de kan använda när någon av er är på semester, eller mellan mötena ni har bokat. Skicka programmen som PDF via mail, eller ge kunderna tillgång direkt i appen. Enkelt och tidsbesparande!

5. Öka din inkomst

Vi vet att när du sparar in tid på göromål du tidigare har lagt många onödiga timmar på – som att konferera med kunder om bokningar, ändringar, förberedelser och utveckling av träningsprogram – så har du plötsligt möjlighet att fokusera mer energi på saker du faktiskt får betalt för. Varje frigjord timme ger dig möjligheten att skaffa ännu fler betalande kunder. Många Personliga Tränare som använder PT Flow idag uppskattar just det tidsbesparande momentet, som gör att de kan tjäna mer pengar på kortare tid.